Diada de la Societat 2020

Aquest any la Societat vol dedicar la seva Diada a la documentació familiar. És a dir, als diferents tipus documentals que hom pot tenir en el seu arxiu familiar.

Volem mostrar el ric conjunt documental que composa la història de tota una família. Els diferents suports, escriptures i formalismes que s'hi amaguen i per això volem comptar amb la col·laboració dels nostres associats.

Fem una crida des d'ara i fins el 30 d'abril perquè qualsevol persona que hi vulgui participar es pugui posar en contacte amb nosaltres (via correu electrònic o telèfon) i ens faciliti l'accés al seu arxiu familiar, de manera que en puguem fer una seleccció on es mostrin el màxim de tipologies documentals.

L'exposició s'inaugurarà el dissabte 6 de juny, a les 10h del matí, coincidint amb les portes obertes de l'Arxiu Nacional de Catalunya, a més de que ja estem organitzant altres activitats relacionades amb els arxius familiars que es podran realitzar durant el matí del mateix dia.

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top
Aquesta pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. Més detalls…